TechVillan WIMMA -hankkeella vauhtia digitalisaatioon

WIMMA -hankkeessa tuetaan yritysten digitaalista uudistumista sekä pk-yritysten uuden liiketoiminnan luontia digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Tarkemmat tiedot täältä.

Ajankohtaista

TechVillan asiakkaat esillä Alihankinta 2013 -messuilla

Tule Alihankinta 2013 -messuille kuulemaan, kun TechVillan asiakkaat esittelevät tuotteita ja toimintaansa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 24.-26.9.2013.

Bauer Watertechnologies Oy alihankintamessuilla 2012Esillä olevista yrityksistä muun muassa Bauer Watertechnology (E830) on kehittänyt yhdessä RD Velhon (C131) kanssa TechVillan Innokone –hankkeessa uuden sukupolven Bauer Cobolt -tuoteperheen. Messuille panoksensa antaa myös Marwe Oy (A1326), jonka kanssa TechVilla on tehnyt yhteistyötä useassa eri kehityshankkeessa.

Teknologiateollisuus ry:n Tähdet, tähdet - TRIOplussan parhaat yritykset -seminaarissa keskiviikkkona 25.9. kerrotaan mielenkiintoisia tarinoita kasvusta ja kansainvälistymisestä. TechVilla on ollut aktiivinen kehittäjäkumppani TRIOplus-ohjelmassa, johon osallistui kaikkiaan 800 yritystä. Seminaarissa esiintyvistä yrityksistä TechVilla on tehnyt kehitysohjelman Suomen Terästekniikka Oy:lle ja Saalasti Oy:lle.

 

Viimeksi päivitetty 20.11.2013 10:05 | Palaute