TechVillan WIMMA -hankkeella vauhtia digitalisaatioon

WIMMA -hankkeessa tuetaan yritysten digitaalista uudistumista sekä pk-yritysten uuden liiketoiminnan luontia digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Tarkemmat tiedot täältä.

Ajankohtaista

Tekel ry palkitsi TechVillan Shine-palvelun

Teknologiakeskus TechVillan kehittämä yritysvoimalaShine-valmennus on palkittu Tekel ry:n Uusi avaus teknologiakeskustoiminnassa -palkinnolla. Palkinto luovutettiin TechVillalle Tekelin syyspäivillä 21.11.2013.

TechVillan Shine-palvelu on teknologiateollisuuden pk-yrityksille suunnattu valmennus, jossa yrityksiä autetaan kirkastamaan kilpailuetua tuovat erottuvuustekijät. Valmennuksessa määritellään myös konkreettiset toimenpiteet erottuvuustekijöiden jalkauttamiseksi yrityksen toimintaan.

– Saimme alkusysäyksen palvelun kehittämiseen, kun kiersimme TRIOplus-hankkeen puitteissa noin 200 uusimaalaisessa yrityksessä ja kysyimme, kuinka ne eroavat kilpailijoistaan. Vastauksissa nousi tavallisesti esiin laatu, joustavuus tai toimitusvarmuus. Nämä ovat hyviä asioita, mutta eivät kilpailuetuja vaan vasta pääsylippu bisnekseen, toteaa TechVillan yrityskehittäjä Aki Mänttäri.

– Lähdimme kehittämään ratkaisua, jolla voisimme auttaa yrityksiä erottumaan aidosti. Palvelun kehittämisessä hyödynsimme kokemustamme suurten eurooppalaisten yritysten käyttämistä menetelmistä, ja muokkasimme niitä pk-yritysten tarpeisiin sopiviksi. Menetelmää työstettiin kahden pilottiyrityksen kanssa ennen kuin otimme sen laajemmin käyttöön. Vuonna 2013 Shine-valmennus on järjestetty kuudelle yritysryhmälle ja yhteensä 30 yritykselle.

Uusi avaus teknologiakeskustoiminnassa on Tekel ry:n jäsenyrityksille suunnattu kilpailu, jossa pyritään löytämään uusia toimintatapoja mm. innovaatiojärjestelmän vaikuttavuuden tehostamiseksi. Palkinnosta kilpaili yhteensä seitsemän ehdokasta, joita arvioitiin mm. uutuusarvon, merkityksen ja laajemman sovellettavuuden perusteella.
– Teemme TechVillassa päivittäin pitkäjänteistä kehittämistyötä pk-yritysten kanssa. Tekelin myöntämä palkinto on hieno kunnianosoitus työstämme, Mänttäri kiittää.

Lisätiedot:

Aki Mänttäri, yrityskehittäjä, TechVilla Oy, puh. 040 848 2004, etunimi.sukunimi(at)techvilla.fi

Teknologiakeskus TechVilla Oy on hyvinkääläinen kehitysyhtiö, joka auttaa teknologia-alalla toimivia yrityksiä kasvamaan, kansainvälistymään ja menestymään. TechVillan asiakkaita ovat teknologiateollisuuden kasvuyritykset ja toimittajat, logistiikkakeskustoimijat sekä alan erikoisosaajat.

Viimeksi päivitetty 21.03.2014 11:27 | Palaute