TechVillan WIMMA -hankkeella vauhtia digitalisaatioon

WIMMA -hankkeessa tuetaan yritysten digitaalista uudistumista sekä pk-yritysten uuden liiketoiminnan luontia digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Tarkemmat tiedot täältä.

Ajankohtaista

RD Velhon ja TechVillan yhteistyö sai arvoisensa puitteet Eurooppa-päivänä

Elinkeinoministeri Jan Vapaavuori avasi uuden rakennerahastokauden 2014 - 2020 RD Velho Oy:n Vantaan toimipisteessä Eurooppa-päivänä 9.5.2014. Toimenpiteisiin kasvun ja työllisyyden edistämiseksi on alkavalla rakennerahastokaudella varattu noin 2,6 miljardia euroa.

Konkreettista kehitystyötä Innokone-hankkeessa

Tilaisuuden päänäyttämön isäntä, RD Velho, on malliesimerkki kasvua ja kansainvälisyyttä tavoittelevasta pk-yrityksestä, joka on hyödyntänyt edellisen kauden rakennerahastohankkeita oman liiketoimintansa konkreettisessa kehittämisessä. RD Velho kehitti TechVillan Innokone-hankkeessa laatu- ja ympäristöjärjestelmäänsä, joidenka sertifikaatit nostettiin seinälle loppuvuonna 2012.

RD Velholla rohkea asenne kasvuun ja kansainvälistymiseen

Pk-yritysten kasvu ja kansainvälistyminen on Vapaavuoren mukaan osoittautunut hitaaksi ja haasteelliseksi. RD Velho onkin ministeri Vapaavuoren mukaan erinomainen esimerkki yrityksestä, joka on vauhdittanut kasvua ja kansainvälistymistä EU-rahoituksen avulla.

"Yhtiöllä on rohkea asenne kasvuun ja kansainvälistymiseen. RD Velho on juuri sellainen kasvava ja työllistävä yritys, joita Suomeen tarvitaan lisää", Vapaavuori totesi.

TEM RD Velho ministerivierailu

RD Velhon Tommi Mannerjoki (vas.), osastopäällikkö Taina Susiluoto ja elinkeinoministeri Jan Vapaavuori tiedotustilaisuudessa. (Kuva: RD Velho)

Pitkäjänteistä yhteistyötä TechVillan kanssa

RD Velho on hyödyntänyt EU-rahoitusta toimintansa kehittämiseen ja aikoo hyödyntää EU-rahoitusta myös jatkossa.

"Kehityskumppanimme Teknologiakeskus TechVillan kanssa toteutetut projektit ovat tukeneet kasvuamme. TechVilla on tehnyt kanssamme pitkäjänteisesti töitä ja tuntee toimintasektorimme. Olemme voineet keskittyä ydinosaamiseemme ja meille on ehdotettu aktiivisesti erilaisia rahoitustyökaluja kehittämiskohteisiin", Mannerjoki antaa tunnustusta hyvinkääläiselle kehitysyhtiölle.

"Meillä TechVillassa on ollut asiakasyritysten ja hankebyrokratian kesken sellainen periaate, että kun konttorin ovi laitetaan kiinni, niin hankebyrokratia jää sinne. Asiakkaan kanssa puhutaan asiakkaan kieltä", Innokone-hankkeen koordinaattorina toiminut Miika Lundin tiivistää.

Lisätietoja:
Teknologiakeskus TechVilla Oy, koordinaattori, Miika Lundin, p. 050 577 6217, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
RD Velho Oy, hallituksen puheenjohtaja, Tommi Mannerjoki, p. 040 545 5316, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
RD Velho Oy:n tiedote 9.5.2014: Elinkeinoministeri Vapaavuori: "Suomeen tarvitaan lisää RD Velhon kaltaisia kasvuyrityksiä."
Työ- ja elinkeinoministeriön tiedote 9.5.2014: Kestävää kasvua ja työtä Suomelle 2,6 miljardin EU-tuella

Viimeksi päivitetty 14.05.2014 11:03 | Palaute