KASKI-hanke

TechVillan KASKI-hanke tarjoaa teollisuuden pk-yrityksille väylän tuotteistaa palvelujaan sekä parantaa asiakaskokemusta. Voit lukea lisää KASKI-hankkeesta osoitteesta:

http://kaski.techvilla.fi

Ajankohtaista

Avoin työpaikka: palveluliiketoiminnan kehittämisen asiantuntija

Teknologiakeskus TechVilla Oy etsii teollisuuden pk-yritysten palveluliiketoimintakonseptien kehittämisestä ja uusien liiketoimintakonseptien luomisesta innostunutta projektiasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät on mahdollista aloittaa välittömästi, ja työsuhde kestää 31.12.2017 asti.

Hyvien yhteyksien päässä Hyvinkään keskustassa sijaitseva TechVilla edistää suomalaisten teollisuuden yritysten kykyä kasvaa ja kansainvälistyä. TechVillan osaamisalueita ovat erityisesti valmistava teknologiateollisuus sekä logistiikka. TechVilla toimii myös kansallisen logistiikkakeskusklusteri LIMOWA ry:n isäntäyhtiönä.

Rekrytoimme nyt kahteen kehityshankkeeseen asiantuntijaa, jolla on osaamista ja soveltuvaa työkokemusta palveluliiketoiminnan kehittämisestä. Työtehtävät liittyvät hankkeissa toteutettaviin toimenpiteisiin, joilla käytännönläheisesti kehitetään teollisuudessa toimivien asiakasyritysten kilpailukykyä, prosesseja ja tarjoomaa. Työtehtäviä voidaan painottaa rekrytoitavan työntekijän erityisosaamiset ja kokemus huomioiden. Hakijan eduksi lasketaan myös osaaminen ja kokemus mm. teollisuuden tuotannon suunnittelusta ja ohjaamisjärjestelmistä, varastonhallinnasta, logistiikasta ja materiaalinkäsittelystä.

Tarjoamme rekrytoitavalle työntekijälle hyvän työyhteisön lisäksi erinomaisen mahdollisuuden kehittää ja monipuolistaa osaamista sekä rakentaa arvokkaita verkostoja yrityksiin sekä tutkimus- ja oppilaitoksiin.

Haku tähän tehtävään on päättynyt mutta avoimia hakemuksia voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Viimeksi päivitetty 20.10.2016 11:27 | Palaute