KASKI-hanke

TechVillan KASKI-hanke tarjoaa teollisuuden pk-yrityksille väylän tuotteistaa palvelujaan sekä parantaa asiakaskokemusta. Voit lukea lisää KASKI-hankkeesta osoitteesta:

http://kaski.techvilla.fi

Ajankohtaista

Haemme kokenutta logistiikan asiantuntijaa

LOGISTIIKKAKESKUSKLUSTERI LIMOWA RY:N MÄÄRÄAIKAISEKSI TOIMINNANJOHTAJAKSI SEKÄ TEKNOLOGIAKESKUS TECHVILLA OY:N LOGISTIIKAN KEHITTÄMISTEHTÄVIIN PROJEKTIASIANTUNTIJANA

Etsimme aktiivista, oma-aloitteista ja verkostoitumistaitoista logistiikan osaajaa johtamaan toimialan yritysten muodostamaa LIMOWA-logistiikkakeskusklusteria. Rekrytoitavan henkilön toimenkuvaan kuuluu lisäksi asiantuntijatyö teollisuuden logistiikkaan liittyvässä kehittämishankkeessa. Asiantuntijatyö kehittämishankkeessa liittyy teollisuuden toimitusketjujen ja materiaalivirtojen hallintaratkaisujen kehittämiseen sekä pilotointeihin yhdessä yritysten kanssa. Tehtävän voi aloittaa sopimuksen mukaan ja se on määräaikainen 31.12.2018 saakka.

Edellytyksinä tehtävien menestykselliselle hoitamiselle ovat logistiikan yleinen tuntemus sekä vahva käytännön kokemus erityisesti teollisuuden ja/tai kaupan toimitusketjujen, materiaalivirtojen hallinnan tai sisälogistiikan kehittämisestä. Soveltuva koulutus tehtäviin voi olla joko tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto, ja toimialan työkokemusta on oltava vähintään viiden vuoden ajalta. Valmistavan ja kokoonpanevan teollisuuden tuotantoprosessien ymmärtäminen sekä lean-filosofian käytännön sovellusten kokemukset ovat tehtävässä hyödyksi.

Tehtävässä tulee hallita sujuvasti suomen ja englannin kieltä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävään valittavalta odotetaan esiintymisvalmiutta ja halua aktiiviseen verkostoitumiseen. Systemaattinen, dokumentoiva työskentelyote on tarpeen sekä LIMOWA ry:n johtamisessa että kehityshankkeen toteutuksessa. Kokemukset yleisestä järjestötoiminnasta ovat avuksi tehtävän hoitamisessa.

Lähetä hakemuksesi 14.9.2017 mennessä ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Lisätiedot:

Juha Leinonen, toimitusjohtaja, Teknologiakeskus TechVilla Oy, p. 040 1768 712

Ismo Vaihtamo, puheenjohtaja, LIMOWA ry, p. 040 5836 400

Teknologiakeskus TechVilla Oy on hyvinkääläinen kehittämisyhtiö, joka auttaa teknologia-alalla toimivia yrityksiä kasvamaan, kansainvälistymään ja menestymään. TechVilla luo kehityshankkeissaan uutta osaamista ja tietoa, joista on sen asiakkaille välitöntä hyötyä. TechVillan asiakkaita ovat teknologiateollisuuden kasvuyritykset ja toimittajat, logistiikkakeskustoimijat sekä alan erikoisosaajat.

LIMOWA ry -logistiikkakeskusklusteri on valtakunnallisesti toimiva logistiikkakeskusosaamisen kehittämis- ja yhteistyöverkosto. Se toimii yrityskeskeisesti ja edistää toiminnallaan jäsenyritysten verkottumista, tiedonsaantia ja hanketoimintaa luoden edellytyksiä liiketoiminnan kasvulle. LIMOWA on kansallinen, avoin ja puolueeton. LIMOWA ry:n isäntäyhtiönä toimii Teknologiakeskus TechVilla Oy.

Viimeksi päivitetty 08.02.2018 13:40 | Palaute