TechVillan WIMMA -hankkeella vauhtia digitalisaatioon

WIMMA -hankkeessa tuetaan yritysten digitaalista uudistumista sekä pk-yritysten uuden liiketoiminnan luontia digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Tarkemmat tiedot täältä.

Ajankohtaista

Työpaikka teollisuuden digitaalisen uudistumisen asiantuntijalle

Etsimme Teknologiakeskus TechVilla Oy:n asiakkaiden kehitysprojekteihin digitaalisten ratkaisujen ja työvälineiden osaajaa.

Asiakkaamme ovat mielenkiintoinen joukko erikokoisia ja eri aloilla toimivia teollisuusyrityksiä. Tehtävässä on sidosryhmänä laaja ja vahva asiantuntijaverkosto.

Tehtävänäsi on teollisuusyritysten liiketoiminnan ja prosessien kehittäminen monipuolisesti digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Lisäksi vastaat yritysten liiketoiminnallisista tarpeista johdettujen ratkaisujen määrittelystä, kehittämisestä ja pilotoinnista yhdessä yritysten kanssa. Tehtävä on määräaikainen 31.3.2021 saakka ja sen voit aloittaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään sopii liiketoimintataustainen uusien liiketoimintamallien ja -konseptien kehittäjä tai vaihtoehtoisesti digitaalisten teknologioiden osaaja. Arvostamme ymmärrystä datan keräämisestä esimerkiksi IoT-laitteilla sekä osaamista tiedon käsittelyssä, esittämisessä ja analysoinnissa. Aiempi käytännön kokemus vastaavien ratkaisuiden toteuttamisesta tai soveltamisesta katsotaan myös eduksi.

Sinulla on tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto ja teollisuuden toimintaympäristön prosessien ymmärrystä sekä kokemusta uuden liiketoiminnan kehittämisestä. Tehtävä voi soveltua opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Arvostamme erityisesti kiinnostusta uusien konseptien ja ratkaisujen kehittämiseen sekä systemaattista ja dokumentoivaa työskentelyotetta.

Työskentelet TechVillan tiloissa Hyvinkäällä.

Lähetä hakemuksesi 17.11.2019 mennessä ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Lisätiedot:
Juha Leinonen, toimitusjohtaja, Teknologiakeskus TechVilla Oy, p. 040 1768 712

Teknologiakeskus TechVilla Oy on hyvinkääläinen kehittämisyhtiö, joka auttaa teknologia-alalla toimivia yrityksiä kasvamaan, kansainvälistymään ja menestymään. TechVilla luo kehityshankkeissaan uutta osaamista ja tietoa, joista on sen asiakkaille välitöntä hyötyä. TechVillan asiakkaita ovat teknologiateollisuuden kasvuyritykset ja toimittajat, logistiikkakeskustoimijat sekä alan erikoisosaajat.

Viimeksi päivitetty 30.10.2019 14:21 | Palaute