TechVillan WIMMA -hankkeella vauhtia digitalisaatioon

WIMMA -hankkeessa tuetaan yritysten digitaalista uudistumista sekä pk-yritysten uuden liiketoiminnan luontia digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Tarkemmat tiedot täältä.

Ajankohtaista

Entepal hakee pk-yrityksille lisää hankintatehoa

TechVillan Innokone-hankkeessa on tällä hetkellä käynnissä parikymmentä yritysprojektia. Yksi näistä toiminnankehittäjistä on hyvinkääläinen Entepal.  

Entepalin toimitusjohtaja Kyösti Enqvist on pitkänlinjan hankintaosaaja, jonka mielessä oli jo pidemmän aikaa pyörinyt idea pk-yritysten hankintatoimen tehostamisesta.

”Pk-yritykset ovat täysin erilaisessa neuvottelutilanteessa toimittajien kanssa kuin suuret yritykset”, Enqvist huomauttaa. Enqvist haluaa saada tilanteeseen muutoksen ja päätti testata Innokoneeessa ideaansa pk-yrityksille suunnatusta yhteishankintarenkaasta.

Hankin.fi-palvelun tavoitteena on tuoda pk-yrityksille kustannussäästöjä energiaan, logistiikkaan, työkaluihin ja tarvikkeisiin sekä teollisiin palveluihin liittyvissä hankinnoissa”, Enqvist valottaa ideaansa.

Hankin.fi-palvelun ensimmäinen versio julkaistiin 4.10.2010. Ensimmäisessä vaiheessa kartoitetaan pk-yritysten kiinnostusta palvelua kohtaan. Virallinen hankin.fi-sivusto julkaistaan markkinatutkimuksen ja asiakaskartoituksen jälkeen.

 

www.hankin.fi
Innokoneessa kehitettyyn uuteen palveluun voin tutustua osoitteessa www.hankin.fi.


Pk-yrittäjät ja uusien ideoiden kehittäjät ovat usein yksin ideoidensa kanssa. Enqvist osallistui keväällä 2010 TechVillan järjestämään aamukahvitilaisuuteen, jossa kerrottiin Innokone-hankkeen tarjoamista mahdollisuuksista. Enqvist oivalsi, että vihdoin pitkään muhineelle idealle tarjottiin sopivaa kehittämisalustaa.

Enqvist on ollut tyytyväinen Innokone-hankkeen antamaan tukeen. ”Tärkeintä on ollut yrittäjän sparraaminen ja se, että yhteistyöverkostojen kautta on löytynyt oikeat osaajat idean toteuttamiseen. Eipä tuo taloudellinen tukikaan pahitteeksi ole ollut”, Enqvist luettelee Innokoneen hyötyjä.

Lisätietoja:

  • Kyösti Enqvist, p. 0400 482 594, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ,
  • www.hankin.fi
  • Innokone-hanke, Miika Lundin, miika.lundin(at)techvilla.fi
  • Innokonetta voi seurata myös Facebookissa - "tykkää", niin voit seurata hankkeen etenemistä ja aiheeseen liittyviä uutisia!
Viimeksi päivitetty 03.06.2013 12:12 | Palaute