KASKI-hanke

TechVillan KASKI-hanke tarjoaa teollisuuden pk-yrityksille väylän tuotteistaa palvelujaan sekä parantaa asiakaskokemusta. Voit lukea lisää KASKI-hankkeesta osoitteesta:

http://kaski.techvilla.fi

Ajankohtaista

Hankintailmoitus: Kilpailullinen neuvottelumenettely, AV- ja tietotekniikan palvelut aktiivitilaan

Voimassaoloaika: 14.-28.4.2011 (klo 16.00 mennessä)

Tarjouspyyntö HILMAssa: http://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2011-010579/

Tarjouskilpailun voittaja: Avack Oy

Kysymykset ja vastaukset tarjouspyyntöön:

Kysymys: Onko tilasta saatavilla pohjapiirustusta, valokuvia tai muita tilaa kuvaavia piirrustuksia?

Vastaus: Huoneen leveys on noin 5,5 metriä ja pituus noin 11 metriä. Huoneen korkeus vaihtelee vinon katon vuoksi noin kolmesta metristä kuuteen metriin huoneen pituussuunnassa. Pohjapiirustus on saatavilla verkko-osoitteessa:

http://www.techvilla.fi/images/stories/aktiivitilan%20pohjapiirustus.jpg

Kysymys: Onko huoneen katto sellainen, että siihen voidaan harkita videoprojektorin kiinnitystä tai videoprojektoritelinettä?

Vastaus: Katto on vino lautakatto, johon videoprojektoriteline voidaan tarvittaessa kiinnittää suoraan. Lisäksi katosta on pudotettu huoneen läpi pituussuunnassa kulkevat kiskot johon videoprojektoriteline voidaan kiinnittää.

Kysymys: Onko huone valmiiksi kalustettu tai onko huoneesta alustavaa kalustesuunnitelmaa?

Vastaus: Huone on kalustettu perinteisin toimistokalustein. Kalustusta muokataan tarpeen mukaan.

Kysymys: Miten huoneeseen on sijoitettu sähköpistokkeet? Onko huoneessa valmis verkkokaapelointi/-pistokkeet? Onko saatavilla sähkökuvaa?

Vastaus: Huoneeseen on asennettu katosta lasketut kiskot, joissa kaapelit kulkevat. Kiskoissa on 20 kappaletta sähkö- ja Ethernet-pistokkeita. Ethernet-pistokkeet ovat yhdistetty vähintään CAT5 tasoisin kaapelein huoneen ilmastoimattomassa komerossa sijaitsevaan liitäntäpaneeliin. Liitäntäpaneelista käytetyt pistokkeet voi yhdistää samassa komerossa sijaitsevaan 10/100/1000 Ciscon kytkimeen, joka on kuidulla yhteydessä kiinteistön verkkoon.

Kysymys: Onko kiinteistössä WLAN-yhteys valmiina?

Vastaus: Langaton verkko on toteutettu 54 Mbps nopeuteen kykenevällä, 802.11g-standardin, reitittimellä.

Kysymys: Suunnitellun (rakentamisen ja ylläpidon) aikatauluksi on merkitty 1.6.-31.12.2011, mutta käyttöönotoksi 1.8.2011. Voidaanko näitä tarkentaa, että miten nämä ovat liitoksissa toisiinsa ja miten suunnittelu jatkuu käyttöönoton jälkeen vai voiko käyttöönotto tapahtua myöhemmin?

Vastaus: Käyttöönoton päivämääränä 1.8.2011 neuvotteluissa sovitun palvelun pitää olla käyttökunnossa, mutta toteutettujen ratkaisujen ei tarvitse olla lopullisia. Suunnittelu ja rakentaminen tapahtuvat siis osittain ennen käyttöönottoa ja osittain sen jälkeen.

Kysymys: Pitääkö tilassa/tarjouksessa/suunnitelmassa olla valmiina vapaasti liitettäviä laitteita (esim. kannettavia tietokoneita tai muita mobiililaitteita)?

Vastaus: Aktiivitilassa tulee olla mahdollista liitää pieni määrä kannettavia tietokoneita esityslaitteistoon mutta näitä tietokoneita ei tule sisällyttää toteutusehdotukseen.

Kysymys: Kuinka mahdollinen lämmöntuotto tai laitteiden aiheuttama melu tulisi esittää suunnitelmassa?

Vastaus: Lämmöntuotto ja melu tulee huomioida toteutusehdotuksessa siten, että se toteutetaan samaan tilaan, jossa ihmiset työskentelevät. Tarkempia melu- tai lämpömittauksia ei tarvita.

Kysymys: Tuleeko tässä vaiheessa esittää toteutukselle hinta-arviota?

Vastaus: Osallistumishakemuksiin tulee sisällyttää tarjoajan alustava ehdotus toteutuksesta. Hinta-arvio tulee esittää vasta neuvottelujen yhteydessä. Tässä vaiheessa haemme ensisijaisesti osallistumishakemuksia neuvottelumenettelyyn.

Viimeksi päivitetty 03.06.2013 12:11 | Palaute