TechVillan WIMMA -hankkeella vauhtia digitalisaatioon

WIMMA -hankkeessa tuetaan yritysten digitaalista uudistumista sekä pk-yritysten uuden liiketoiminnan luontia digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Tarkemmat tiedot täältä.

Case: Suomen Terästekniikka

Suomen Terästekniikan erottuvuustekijöitä  tunnistetaan, testataan ja viedään osaksi yrityksen toimintaa TechVillan Shine-palvelun avulla.

TechVillan Shine-prosessissa on kolme erillistä vaihetta: erottuvuustekijöiden tunnistaminen, niiden toteuttaminen yrityksen liiketoimintaprosesseissa sekä henkilöstön johtaminen.

Suomen_Terastekniikka

”Työ on jäsennelty  ja segmentoitu tämän kokoiselle yritykselle järkevästi ja mikä tärkeintä, tulokset on oikeasti mahdollista saada myös käytäntöön”, kertoo myyntijohtaja Risto Rautavirta Suomen Terästekniikasta.

Suomen Terästekniikka - kuten kovin moni muukin teknologiateollisuuden yritys - painii jatkuvasti saman ongelman kanssa: ”Kaikki yritykset lupaavat hyvää asiakaspalvelua ja korkeaa laatua. Halusimme tämän prosessin avulla selvittää, miten voisimme viestiä meidän palveluista asiakkaille ja toisaalta omalle henkilöstöllemme ymmärrettävämmin”, kertoo Rautavirta.

Shine-prosessin läpikäyminen on ollut Suomen Terästekniikalle varsin hyödyllistä. ”Prosessi on riittävän laaja ja joudumme itse pohtimaan asioita, joita ei muuten tule jokapäiväisessä työssä mietittyä. Lopulta prosessi hyödyttää myös yrityksen markkinointia”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Markku Vainikainen.

Omaa työaikaa prosessiin on kulunut neljän puolen päivän työpajaistunnon verran.  ”Työpajat ovat olleet ihan normaalia yritysjohdon työtä, nyt saimme tehdä sen ohjatusti ja tehokkaasti”, Vainikainen toteaa.

 

Viimeksi päivitetty 06.03.2013 17:13 | Palaute