TechVillan WIMMA -hankkeella vauhtia digitalisaatioon

WIMMA -hankkeessa tuetaan yritysten digitaalista uudistumista sekä pk-yritysten uuden liiketoiminnan luontia digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Tarkemmat tiedot täältä.

Case: Mecsalo

Mecsalo-webTeknologiakeskus TechVilla järjesti keväällä 2013 yhteistyössä YritysVoimalan kanssa Shine -erottuvuusvalmennuksen Uudenmaan teknologiateollisuuden pk-yrityksille.

Koulutukseen osallistui viisi yritystä, joiden erottuvuustekijät kirkastuivat valmennuksen avulla.

Shine-erottuvuusvalmennus on pk-yritysten tarpeisiin räätälöity valmennuskokonaisuus, joka pureutuu yrityksen erottuvuustekijöiden löytämiseen ja hyödyntämiseen esimerkiksi markkinointimateriaaleissa. Koulutus piti sisällään joukon työpajoja, ohjattua etäopiskelua ja työssä oppimista koulutuksen aihepiiristä.

Työpajoissa tunnistettiin ja priorisoitiin asiakassegmenttejä sekä pohdittiin ostopäätökseen johtavia tekijöitä, toimialan trendejä ja kilpailutilannetta sekä arvoketjua. Haasteellisia, mutta sitäkin hyödyllisempiä aiheita käsiteltiin käytännönläheisellä tavalla. Samalla yritykset täyttivät sähköistä erottuvuuden työkirjaa omaan käyttöönsä jatkojalostamista varten.

Nyt muutamia kuukausia valmennuksen jälkeen yritykset ovat päässeet jalostamaan oppimaansa. ”Meille Shine-koulutus antoi eväitä erottuvuustekijöiden määrittelyyn ja niiden hyödyntämiseen yrityksen markkinointiviestinnässä. Shine-koulutuksen herättämiä ajatuksia tullaan osittain hyödyntämään parhaillaan työn alla olevan uuden yritysilmeen toteutuksessa”, toteaa järvenpääläisen Mecsalo Oy:n toimitusjohtaja Markus Heinälä.

Koulutus sai yrityksiltä positiivista palautetta, ja vastaava koulutus järjestettiinkin kesän ja syksyn aikana myös Tampereella kehitysyhtiö Tredean kanssa.

Linkkejä:

Shine-erottuvuusvalmennus
YritysVoimala
Tredea

Viimeksi päivitetty 04.10.2013 13:45 | Palaute