TechVillan WIMMA -hankkeella vauhtia digitalisaatioon

WIMMA -hankkeessa tuetaan yritysten digitaalista uudistumista sekä pk-yritysten uuden liiketoiminnan luontia digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Tarkemmat tiedot täältä.

Case: Marwe

TechVilla on auttanut vuosien saatossa useita kymmeniä pk-yrityksiä kehityshankkeiden valmistelussa ja niiden tarpeeseen parhaiten soveltuvan hankerahoituksen löytämisessä. Yksi innokkaimmista on ollut Marwe Oy. Marwe on perinteisesti valmistanut asiakasräätälöityjä kumituotteita suomalaiselle teollisuudelle, mutta vuonna 2010 vienti ohitti kotimaan myynnin liikevaihdon. Marwen kehittämistä omista tuotteista kuuluisimmat ovat Marwe-rullasukset, joilla sivakoi lukuisia Vancouverin olympiavoittajia.

marwe

Marwen toimitusjohtaja Mikko Valle on kiinnostunut uusista menestyvistä liiketoiminta-avauksista. ”Haluamme saada yritykseen uudenlaista innovoinnin kulttuuria ja sen myötä uusia menestyksen eväitä”, kertoo Valle yrityksen tavoitteista.Marwen liiketoimintaa on kehitetty yhteistyössä TechVillan kanssa hyvin monipuolisesti. ”On ollut helppoa kertoa omista toiveista avoimesti, kun on oppinut tuntemaan TechVillan henkilökunnan ja sen hankekumppanit”, kertoo Valle.

Hyvästä yhteistyöstä on sittemmin virinnyt jo useampikin kehitysprojekti: ”Marwe on yhteistyössä TechVillan kanssa mm. sparrannut myyntistrategiaansa sekä saanut valmisteltua Tekes-projektin rullasuksiliiketoiminnan kasvattamiseen. Yhtiössä tapahtuu kehittymistä nopealla tahdilla usean vuosikymmenen hitaamman kehitysvaiheen jälkeen. TechVillassa on merkittävästi tietotaitoa, millä tukea yritysten liiketoiminnan kehittämistä.”, tiivistää Valle yhteistyön merkityksen yritykselleen.

Viimeksi päivitetty 06.03.2013 17:56 | Palaute