TechVillan WIMMA -hankkeella vauhtia digitalisaatioon

WIMMA -hankkeessa tuetaan yritysten digitaalista uudistumista sekä pk-yritysten uuden liiketoiminnan luontia digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Tarkemmat tiedot täältä.

Case: Pivatic

pivaticPivatic Oy toteuttaa maailman johtavia ohutlevyn lävistys- ja taivutusjärjestelmiä sekä niihin liittyviä elinkaaripalveluita.

Yhtiö kärsi vuonna 2008 alkaneesta maailmanlaajuisesta finanssikriisistä monen muun yhtiön lailla merkittävästi, mutta on jälleen parhaitten päiviensä vauhdissa. Liikevaihto on kasvanut ja tekemistä on ollut paljon.

"Projektinhallinnan kehittämisen projekti tuli ajankohtaiseksi, kun business alkoi nousta uudelleen ja kaikille löytyi kovasti töitä." totesi Pivatic Oy:n tehtaanjohtaja Matti Lukkari. Työtehtävien priorisointi ja vastuiden jako nousivat töiden lisääntyessä yhä tärkeämmiksi. "Tästä saatiin ensimmäinen merkki työtyytyväisyyskyselyssä, jossa keskeinen viesti henkilöstöltä oli, että käytettävissä oleva aika ei riitä työtehtävien suorittamiseen." lisää Lukkari.

Kanava toiminnan kehittämiselle löytyi Innokone-hankkeesta, josta löytyi myös osaaminen projektin läpivientiin. "Vaikka omaa aikaa kuluikin projektissa enemmän, kuin alun perin oli suunniteltu, saavutettiin myös merkittäviä tuloksia. Keskeisin muutos koettiin yrityksen toimintojen vastuiden uudelleenmäärittelyssä, jossa Servicen rooli kasvoi entisestään. Lisäksi projektin tuloksena otettiin käyttöön LTR-ohjelmisto, joka auttaa eri toimintojen kuormitustilanteen seurannassa sekä helpottaa varautumista liiketoiminnan muuttuviin tilanteisiin." summaa Lukkari silminnähden tyytyväisenä tuloksiin.

 

Viimeksi päivitetty 23.09.2013 10:52 | Palaute