TechVillan WIMMA -hankkeella vauhtia digitalisaatioon

WIMMA -hankkeessa tuetaan yritysten digitaalista uudistumista sekä pk-yritysten uuden liiketoiminnan luontia digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Tarkemmat tiedot täältä.

Verkkopalvelun kuvaus

TechVillan verkkopalvelu on suunnattu erityisesti teknologiateollisuuden kasvuyrityksille, teknologiateollisuuden toimittajille sekä alan erikoisosaajille.

Sisällön kuvaus

TechVillan verkkosivut on julkaistu suomeksi ja englanniksi. TechVillan sivuilla esitellään yhtiön toimintaa, erilaisia kehittämishankkeita sekä julkaistaan yhtiötä koskevia ajankohtaisia uutisia sekä artikkeleita kehityshankkeista.

Sivujen tekninen kuvaus

TechVillan verkkopalvelu on toteutettu Joomla-julkaisujärjestelmällä. Sivusto toimii yleisimmillä selaimilla (Internet Explorer 6 ja uudemmat, Firefox, Google Chrome, Safari). Verkkopalvelun on toteuttanut SydWeb.

Sivustolla käytetään evästeitä kielivalinnan muistamiseen sekä kävijän asetusten säilyttämiseen.

TechVillan sivustolla kerätään lokitiedostoja, joihin tallentuvat kävijöiden IP-osoitteet, selainten tyypit, aikaleimat ja sisääntulo-sivut. IP-osoitteet ja muut tiedot eivät ole yhteydessä tietoihin, joista voidaan tunnistaa yksilö. Lokitiedostoja hyödynnetään sivuston kehittämisessä.

TechVillan verkkopalvelussa käytetään Google Analytics -kävijäseurantaohjelmaa, joka tallentaa myös kävijätietoja.

Tekijänoikeudet

Sivuilla olevien aineistojen tekijänoikeudet ovat pääsääntöisesti TechVillalla ja soveltuvin osin sivujen/aineistojen tuottajilla ja tekijöillä. Sivujen tekniseen toteutukseen liittyvien ratkaisujen tekijänoikeudet ovat TechVillalla, ellei toisin mainita.

Internet-sivuilla olevan aineistoa käytettäessä tulee noudattaa tekijänoikeuslakia. Aineistoon viitattaessa lähteenä tulee mainita sivun www-osoite (url) sekä päivämäärä.

Tietojen oikeellisuus ja vastuu

TechVilla vastaa verkkopalvelun sisällöstä. Havaitut virheet korjataan viivytyksettä.

Korjaukset ja palautteet

Linkit toisiin www-sivustoihin

TechVillan sivuilla on linkkejä ulkopuolisten ylläpitämille verkkosivuille. TechVilla ei vastaa näiden sivujen sisällöstä eikä sivuilla kerättyjen henkilötietojen rekisteröinnin lainmukaisuudesta.

Lisätietoja verkkopalvelusta

Viimeksi päivitetty 15.12.2011 12:01 | Palaute