TechVillan WIMMA -hankkeella vauhtia digitalisaatioon

WIMMA -hankkeessa tuetaan yritysten digitaalista uudistumista sekä pk-yritysten uuden liiketoiminnan luontia digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Tarkemmat tiedot täältä.

Ajankohtaista

Uutta Yrityskehittämöstä: Keep the course Oy

Keep the course tarjoaa yrityksille palveluita taloushallinnon ja johtamisen prosessien kehittämiseen. Yritys sai TechVillan Yrityskehittämöstä yritykselleen suotuisan kehitysympäristön.

Keep the course on hyvinkääläinen, syksyllä 2010 perustettu yritys, jonka omistajalla Kai Tihilällä on 25 vuoden kokemus kansainvälisten yhtiöiden talousjohdosta. Tihilä on aiemmin työskennellyt muun muassa Paulig Gropissa, Amer Sportsilla sekä KONEella.

Keep the course tarjoaa yrityksille palveluita taloushallinnon ja johtamisen prosessien kehittämiseen.

Huolehdimme siitä, että yrityksen kirjanpito-, raportointi ja suunnitteluprosessi on hoidettu mahdollisimman tehokkaasti ja järkevästi. Lisäksi voimme olla avuksi budjettien ja ennusteiden laatimisessa. Avustamme tarvittaessa myös kontakteissa esimerkiksi rahoittajiin”, Tihilä tarkentaa.

keep_the_course
Keep the coursen Kai Tihilällä on 25 vuoden kokemus kansainvälisten yhtiöiden talousjohdosta

”Järkevästi toteutettu taloushallinto maksaa itsensä takaisin”
Keep the coursesta saa myös koulutuspalveluja taloushallinnon eri osa-alueisiin. Koulutukset räätälöidään aina yhdessä asiakkaan kanssa.  ”Usein ajatellaan, että kirjanpito riittää taloushallinnoksi. Näin ei kuitenkaan ole, vaan pienenkin yrityksen kannattaa panostaa yrityksen taloushallintoon vähän enemmän. Järkevästi toteutettu taloushallinto maksaa pidemmässä juoksussa itsensä takaisin, ” huomauttaa Tihilä.

Lisäksi yrityksestä saa Suomessa hivenen erikoisempaa palvelua; Keep the course tarjoaa yritysten käyttöön vuokrajohtajaa. Vuokrajohtajaa voi olla yrityksissä tarpeen, kun tarvitaan väliaikaista osaamista esimerkiksi rekrytointiprosessien ajaksi tai kehityshankkeita vauhdittamaan. ”Tämä on hyvin käytetty toimintamalli muualla maailmalla. Pikku hiljaa se on yleistymässä myös Suomessa”, Tihilä kertoo.

Ystävän suositus toi TechVillan Yrityskehittämöön
Tihilä siirtyi yrittäjäksi oltuaan pitkään isojen yritysten taloushallinnon johtotehtävissä. ”Yrittämisessä on toki omat hyvät ja huonot puolensa, mutta pidän tärkeänä, että pääsen soveltamaan omaa osaamispääomaani uudella tavalla.”, sanoo Tihilä, jonka uusi ura yrittäjänä on vielä alkuvaiheessa.

TechVillan Yrityskehittämön asiakkaaksi Keep the Course päätyi Uusyrityskeskuksen neuvontapalveluiden kautta. Lopullisen sysäyksen antoi ystävän suositus. ”Yrityskehittämöstä saamani henkinen tuki on ollut tähän mennessä kaikkein tärkeintä”, sanoo tuore yrittäjä ja odottaa löytävänsä hyviä yrityskontakteja TechVillan yritysverkostojen kautta.

Lisätietoja:

Viimeksi päivitetty 03.06.2013 12:12 | Palaute