TechVillan WIMMA -hankkeella vauhtia digitalisaatioon

WIMMA -hankkeessa tuetaan yritysten digitaalista uudistumista sekä pk-yritysten uuden liiketoiminnan luontia digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Tarkemmat tiedot täältä.

Ajankohtaista

Uutta Yrityskehittämöstä: Bello Ferro Oy

TechVillan Yrityskehittämössä toimiva Bello Ferro Oy on hyvinkääläinen luonnonkivi- ja takorautatuotteisiin erikoistunut yritys.

Lapsuudenystävät Johanna Toivonen ja Sara Silvennoinen perustivat Bello Ferron syksyllä 2010. Ajatus yhteisestä firmasta oli kytenyt jo pitkään. ”Viime kesänä meillä oli aika villejäkin ideoita yhteisestä firmasta, mutta molempien kiinnostus kodin sisustamiseen sai meidät päätymään tähän ratkaisuun”, ystävykset kertovat. Yhteisen kiinnostuksenkohteen lisäksi Bello Ferron perustamiseen vaikutti vahvasti Johannan aiempi yrittäjätausta, kokemus omakotitalojen rakentamisesta sekä jo olemassa olevat hyvät yhteistyöverkostot.

bello_ferro-web
Sara Silvennoisen (vas.) ja Johanna Toivosen Bello Ferrosta saa takorauta- ja luonnonkivituotteita.

Oma mallisto ja mittatilaustöitä
Bello Ferrolla on oma mallisto takorautatuotteille, mutta tuotteita tehdään asiakkaille myös mittatilaustyönä. ”Takoraudasta saa tehtyä melkein mitä tahansa - aitoja, portteja, kaiteita”, Sara selvittää. Yrityksen valikoimista löytyy remontintekijälle tai talonrakentajalle takorautatuotteiden lisäksi kauniita kivitasoja ja -laattoja.

Bello Ferron takana on myös rautainen ja luotettava alihankintaverkosto, jonka avulla takorautatuotteiden hitsaustyöt ja muut työstöt, esimerkiksi kuumagalvanoinnit sujuvat sutjakasti. ”Yhteistyökumppanimme ovat lähiseudulta, pääasiassa Hyvinkäältä”, kertoo Johanna.

Vauhdilla liikkeelle
Bello Ferron toiminta on lähtenyt hyvin liikkeelle ja kaksikko suunnittelee jo toiminnan laajentamista. ”Voisimme laajentaa valikoimaamme esimerkiksi huonekaluihin. Materiaaleissa keskitymme lähinnä kestäviin luonnonmateriaaleihin”, kertoo Johanna. Muovituotteita  Bello Ferrossa sen sijaan ei tulevaisuudessa nähdä.

Hallittua kasvua hakemassa
TechVillan Yrityskehittämöön Bello Ferro löysi tuttavan kautta. Tuttavan suosituksen jälkeen oma-aloitteiset naiset ottivat itse yhteyttä kehittämöön ja ovat tähän mennessä saaneet apua muun muassa käynnistysavustuksien haussa. ”Toiveenamme on saada kehittämön kautta hyviä ideoita ja mahdollisia uusia yhteistyökumppaneita”, Johanna kertoo Bello Ferron toiveista. ”Toivottavasti pääsemme jatkossa miettimään kehittämössä myös sitä, miten yritystä voidaan kasvattaa hallitusti”, Sara säestää.

Lisätietoja:

Viimeksi päivitetty 03.06.2013 12:11 | Palaute