Anna-Mia Myllykangas

Esittelyssä uusi techvillalainen

Anna-Mia Myllykangas aloitti NUOTTA-hankkeen projektiasiantuntijana tammikuussa. Anna-Mialla on pitkä kokemus palvelumuotoilun, markkinointiviestinnän ja tuotekehityksen parista. Hän on valmistunut Aalto Yliopistosta International Design Business Management (IDBM)- ohjelmasta. Aiemmin Anna-Mia on työskennellyt niin konseptisuunnittelijana mainostoimistossa kuin strategisen suunnittelun parissa julkishallinnolla.

”Olen helposti innostuva, mutta analyyttinen kehittäjätyyppi. Asiakkaan tarpeiden ja odotusten huomioiminen on liiketoimintaa kehitettäessä yksi keskeisimmistä tekijöistä. Ja mielenkiintoisimmista! Siksi minusta on todella hienoa lähteä työskentelemään NUOTTA-hankkeessa ja liputtamaan asiakaslähtöisen kehittämisen ja asiakaskokemuksen parantamisen puolesta. Olen iloinen, että löysin tänne – TechVilla tekee hienoa työtä yritysten ja sitä kautta koko alueen kehittämisen puolesta.” kertoo Anna-Mia.


NUOTTA-hanke tukee ja rohkaisee yrityksiä käynnistämään ja kehittämään palveluinnovaatioprojekteja sekä  asiakasymmärrykseen liittyviä prosesseja ja ratkaisuja. Euroopan unionin osarahoittama hanke totutetaan yhteistyössä Hämeen Ammattikorkeakoulun kanssa, joka vastaa toteutuksesta Kanta-Hämeen osalta. Uudellamaalla rahoittajina toimivat lisäksi KUUMA -seutu liikelaitos, Uudenmaan liitto sekä Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö.

NUOTTA-hankkeen toteutusaika on 1.11.2022 – 30.6.2025, ilmoittaudu mukaan nyt!

nuottahanke.fi