Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö, HELPPI-hanke

Etsimme motivoitunutta ja osaavaa projektipäällikköä johtamaan käynnistymässä olevaa robotiikkahanketta.

”HELPPI – Vipua ja vauhtia robottiratkaisuilla” on EU:n osarahoittama hanke, jonka tavoitteena on edistää etenkin keskisuurten yritysten kilpailukykyä ja tuottavuutta sekä vahvistaa suuryritysten alihankintaketjujen kotimaisuusastetta. Tämä tapahtuu edistämällä yritysten robotisaatioastetta ketterien kokeilujen kautta sekä lisäämällä tietoisuutta uusimman teknologian tarjoamista mahdollisuuksista.

Tehtävät:

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen suunnitelman mukaisesta toteutuksesta. Kohderyhmänä ovat Uudellamaalla toimivat kasvu- ja kehityshakuiset pk-yritykset painottuen keskisuuriin yrityksiin. Hankkeessa mahdollistetaan yrityksille 1–3 viikon robottikokeiluja pohjautuen pääasiassa markkinoilla tarjolla oleviin edistyksellisiin ratkaisuihin, joita voidaan konfiguroida erilaisten yritysten tarpeisiin.

Hankkeessa kontaktoidaan ja haastatellaan 50 yritystä, toteutetaan 30 pilottijaksoa valittujen robotiikkakumppaneiden kanssa ja vedetään yhteen näistä saadut kokemukset. Osallistuvien yritysten ohella tärkeitä kumppaneita ovat alueen suuryritykset, robotiikka-alan toimijat ja ryhmähankkeen osatoteuttajana toimivan Hämeen ammattikorkeakoulu HAMKin hankeorganisaatio.

Tukenasi ovat hankkeen asiantuntijat ja muut TechVillan osaavat työkaverit.

Toivomme sinulta:

 • Sinulla on hyvä ymmärrys robotiikan ja automaation mahdollisuuksista sekä kokemusta tuotannon prosesseista ja kehittämisestä. Koulutuksesi ja työhistoriasi heijastavat tätä osaamista.
 • Arvostamme vankkaa kokemusta projektinhallinnasta ja pk-yritysten kanssa työskentelystä. Työotteesi on järjestelmällinen ja itsenäinen, ja sinulla on näyttöjä projektin toteuttamisesta aikataulussa ja budjetissa.
 • Erinomaiset organisointi- ja tiimityötaidot sekä kyky viestiä selkeästi ja vaikuttavasti eri sidosryhmien kanssa suomeksi ja englanniksi ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä.
 • Sinulla on ajokortti ja valmius matkustaa Uudellamaalla kohdeyrityksiin.

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden omalla työpanoksellasi vaikuttaa merkittävästi yritysten kilpailukykyyn ja kehittymiseen. Tehtävässä pääset myös ainutlaatuisella tavalla kasvattamaan omaa osaamistasi ja verkostoja.
 • Joustavan työn, hyvät etätyömahdollisuudet ja innostavan työympäristön, jossa voit kehittää osaamistasi.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työvälineet.
 • Tehtävä on määräaikainen 31.12.2026 asti, mutta pyrimme tarjoamaan mahdollisuuden jatkaa uusissa hankkeissa.

Kiinnostuitko?

Jos olet innostunut tuotannon kehittäjä ja haluat olla osa motivoitunutta tiimiä, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@techvilla.fi viimeistään 31.3.2024

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäällikkö Mika Ollikainen p. 040 586 1138 tai toimitusjohtaja Maija Karhusaari p. 045 218 3772

Projektiasiantuntija, NUOTTA-hanke

Tule TechVillaan edistämään pk-yritysten asiakaslähtöistä kehittämistä! Toteutamme parhaillaan Uudellamaalla EAKR-hanketta ”NUOTTA – Asiakasymmärryksestä kohti palveluinnovaatioita ja uutta liiketoimintaa” ja etsimme tiimimme uutta projektiasiantuntijaa.

Tehtäväsi sisältävät esimerkiksi:

 • Asiakashankinta ja suhteiden rakentaminen
 • Yrityskohtaisten analyysien tekeminen ja kehityssuunnitelmien laadinta
 • Asiakkaiden kehitysprojektien tukeminen erilaisin toimenpitein
 • Projektin julkaisun toteuttaminen ja viestinnän suunnittelu
 • Tilaisuuksien, kuten webinaarien, suunnittelu ja läpivienti

Odotamme sinulta:

Sinulla on todennäköisesti tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta sekä intoa liiketoiminnan kehittämiseen. Arvostamme erityisesti kokemusta konseptoinnista ja kehitystiimien fasilitoinnista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä. Tärkeää on myös hyvä asiakasymmärrys ja vuorovaikutustaidot eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa yritysten menestykseen sekä hyvät mahdollisuudet urakehitykselle ja verkostoitumiselle. Työpisteemme sijaitsee Hyvinkään TechVillan tiloissa, ja tarjoamme myös osittaisen etätyömahdollisuuden. Lisäksi saat tukea kokeneelta projektipäälliköltä ja hyvämaineiselta hankeorganisaatiolta.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana. Tehtävä on aluksi määräaikainen 31.3.2025 saakka, mutta toivomme löytävämme pitkäaikaisen tiimin jäsenen tuleviin projekteihimme. Aiempi kokemus julkisesti rahoitetuista hankkeista katsotaan eduksi. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera osoitteeseen rekrytointi@techvilla.fi. Haku on auki 18.3.2024 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse TechVillan digihankkeiden projektipäällikkö Mika Ollikainen, p. 040 586 1138.

NUOTTA-hanke

NUOTTA-hanke tukee ja rohkaisee yrityksiä kehittämään palvelujaan asiakaslähtöisesti, ja kohentamaan asiakaslähtöisen kehittämisen edellytyksiä asiakasymmärryksen prosesseja parantamalla. Hankkeen toteutusaika on 1.11.2022 – 30.6.2025, ja sen toteuttamisesta vastaa Uudellamaalla Teknologiakeskus TechVilla Oy.

Lue lisää NUOTTA-hankkeesta