Avoimet työpaikat

Projektiasiantuntija

Tule TechVillaan edistämään pk-yritysten palvelukehitystä ja palveluinnovointia! Käynnistämme parhaillaan EAKR-hanketta NUOTTA – asiakaslähtöinen palveluinnovointi digitalisoituivassa toimintaympäristössä, joka kohdistuu Uudenmaan alueen yrityksiin.

Osallistut alusta alkaen asiantuntijan roolissa hankkeen suunnitteluun ja toteutukseen. Vastuullesi kuuluvat myös mm. hankkeeseen osallistuvien yritysten asiakashankinta, yrityskohtaiset nykytila-analyysit ja kehityssuunnitelmat, sekä erilaiset kirjalliset ja viestinnälliset tehtävät. Mikäli sinulla on soveltuvaa osaamista, pääset tekemään asiakkaillemme myös palveluinnovointiin ja -kehittämiseen liittyviä käytännön toimenpiteitä.

Työpisteesi sijaitsee TechVillan tiloissa Hyvinkäällä, ja osittainen etätyö on mahdollista. Työ edellyttää matkustusvalmiutta lähinnä Uudellamaalla. Tehtävä on aluksi määräaikainen 31.12.2024 saakka. Työn tarkka aloitusajankohta on neuvoteltavissa

Millaista osaamista etsimme?

Sinulle on kertynyt työkokemusta ja osaamista esimerkiksi yrityskehityksestä, liiketoiminnan konsultoinnista, palvelumuotoilusta tai tuotteistamisesta. Olet saattanut toimia aiemmin erilaisissa kehitystehtävissä, ja olet ehkä fasilitoinut kehitystiimejä tai vetänyt liiketoiminnan palvelumuotoilun työryhmiä.

Projektimuotoinen työskentely on sinulle tuttua. Olet työskentelytavaltasi itseohjautuva, viihdyt myös tiimityössä, ja innostut asiakkaiden kanssa työskentelystä. Arvostamme osaamistasi esimerkiksi digitalisoinnista ja tuotantotaloudellisesta toimintaympäristöstä, mutta myös muun tyyppinen taustasi saattaa olla tehtävän kannalta mielekäs. Asiakasymmärrys ja asiakaskokemus ovat sinulle tuttuja käsitteitä. Sinulla on todennäköisesti soveltuva korkeakoulututkinto.

Otat sujuvasti yhteyttä asiakkaisiimme, ja asioit työssäsi eri tasoisten päättäjien ja asiantuntijoiden kanssa. Et myöskään vierasta esiintymistä ja asiantuntijan roolissa toimimista eri tilanteissa. Lisäksi arvostamme, jos olet tulevaisuudessa kiinnostunut osallistumaan kanssamme myös uusien hankkeiden suunnitteluun.

Mitä tarjoamme sinulle?

Projektiasiantuntijan toimenkuva on monipuolinen, ja työ sopii itseohjautuvalle tiimipelaajalle. Pääset osallistumaan hankkeen suunnitteluun ja toteutukseen, ja tukemaan ja rohkaisemaan aidosti asiakkaitamme kehittämään toimintaansa ja palvelutarjoamaansa. Samalla saat hyvät mahdollisuudet verkostoitumiselle ja urakehitykselle. Tukenasi ovat kokenut projektipäällikkö ja tunnettu sekä hyvämaineinen hankeorganisaatio.

Teknologiakeskus TechVilla Oy luo hankkeissaan uutta osaamista ja tietoa, joista on sen asiakkaille välitöntä hyötyä. Tuemme pk-yrityksiä kehittymään, uudistumaan ja menestymään. Tutustu meihin myös osoitteessa www.techvilla.fi.

Mikä on NUOTTA-hanke?

NUOTTA-hanke tukee ja rohkaisee yrityksiä luomaan asiakaslähtöisiä liiketoimintamalleja ja palveluinnovaatioita erityisesti uusien teknologioiden ja datan hyödyntämisen avulla. Hanke on käynnistynyt 1.11.2022 ja sen toteuttamisesta vastaa Teknologiakeskus TechVilla Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa TechVillan digihankkeiden projektipäällikkö Mika Ollikainen, 040 586 1138 tai mika.ollikainen@techvilla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@techvilla.fi. Haku on auki 11.12.2022 saakka. Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Avustava projektityöntekijä

Tule TechVillaan edistämään hankkeitamme ja kehittämään pk-yrityksiä! Toimintamme on kasvamassa, ja olemme juuri käynnistäneet kaksi uutta hanketta. 

Osallistut hankkeissamme erilaisiin avustaviin tehtäviin, kuten mm. viestintään, tilaisuuksien järjestelyihin, sähköisten ja muiden materiaalien valmisteluun, dokumentointiin, sekä yhteydenpitoon asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin. Osaamisesi vaikuttaa osittain toimenkuvasi määräytymiseen.

Työpisteesi sijaitsee toimitiloissamme Hyvinkäällä, ja osittainen etätyö on mahdollista. Työ edellyttää matkustusvalmiutta lähinnä Uudellamaalla. Tehtävä on aluksi määräaikainen 31.12.2023 saakka. Projektityöntekijän tehtävä on kokoaikainen, mutta esimerkiksi noin 80 % työmäärään perustuva työsuhde on myös neuvoteltavissa.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on kokemusta erilaisista koordinointi- tai avustavista tehtävistä liittyen esimerkiksi viestintään, markkinointiin tai asiantuntijapalveluihin. Käytät toimistotekniikkaa sujuvasti (mm. O365). Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, sinulta sujuvat ammattimaisesti niin puhelut kuin sähköpostit, ja olet avoin myös uusien asioiden oppimiselle. Olet työotteeltasi tarkka ja itseohjautuva, olet hyvä organisoimaan asioita, ja viihdyt myös tiimityössä.

Sinulla on todennäköisesti tehtävään soveltuva AMK- tai ammattitutkinto. Tehtävä voi sopia myös opintojensa loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset osallistumaan hankkeiden monipuolisiin tehtäviin, ja omalta osaltasi tukemaan yritysasiakkaitamme kehittymään ja uudistumaan. Samalla saat hyvät mahdollisuudet työssäoppimiselle, verkostoitumiselle ja urakehitykselle. Tukenasi ovat kokeneet kollegat sekä tunnettu ja hyvämaineinen hankeorganisaatio. Käytössäsi ovat viihtyisät toimitilat Hyvinkään keskustassa hyvien yhteyksien äärellä.

Teknologiakeskus TechVilla Oy luo hankkeissaan uutta osaamista ja tietoa, joista on sen asiakkaille välitöntä hyötyä. Tuemme pk-yrityksiä kehittymään, uudistumaan ja menestymään. Tutustu meihin myös osoitteessa www.techvilla.fi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa TechVillassa projektipäällikkö Mika Ollikainen, 040 586 1138 tai mika.ollikainen@techvilla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@techvilla.fi. Haku on auki 11.12.2022 saakka. Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Sovittavissa myös 80-100 % työaika