Esittelyssä uusi techvillalainen: Suvi Inkinen

Suvi Inkinen aloitti projektiassistenttina NUOTTA-hankkeessa helmikuussa 2023. Aiemmin hän on työskennellyt asiantuntijana Uudenmaan TE-toimiston Yrityspalveluiden rekrytointipalveluissa, jossa Suvin toimialaa olivat erityisesti Keski-Uudellamaalla sijaitsevat teknologia-, teollisuus-, luonnontiede- ja puhdistuspalveluyritykset. Lisäksi Suvi on suorittanut yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon Hyrian Hyvinkään toimipisteessä vuonna 2021.

”Aiemmin kuulin innovaatioista ja muista yritysten muuttuneista tilanteista rekrytointitarpeen kautta. Kun kehitettiin jotain uutta, se usein avasi myös uusia työmahdollisuuksia. Yritysten maailmassa on mielenkiintoista miten paljon kehitettävää ja uuden luomista on koko ajan käsillä. Uusi idea voi syntyä, vaikka asiakkaalta lähteneestä toiveesta, jolloin pienelläkin kehityksellä voi saada suuren muutoksen aikaan.

On hienoa olla mukana NUOTTA- hankkeessa ja päästä näkemään mitä kaikkea upeaa saamme yritysten kanssa aikaan. Toivon, että yritykset ottavat matalalla kynnyksellä rohkeasti yhteyttä!” tiivistää Suvi tunnelmiaan.

NUOTTA

NUOTTA-hanke tukee ja rohkaisee yrityksiä käynnistämään ja kehittämään palveluinnovaatioprojekteja sekä  asiakasymmärrykseen liittyviä prosesseja ja ratkaisuja. Euroopan unionin osarahoittama hanke totutetaan yhteistyössä Hämeen Ammattikorkeakoulun kanssa, joka vastaa toteutuksesta Kanta-Hämeen osalta. Uudellamaalla rahoittajina toimivat lisäksi KUUMA -seutu liikelaitos, Uudenmaan liitto sekä Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö.

NUOTTA-hankkeen toteutusaika on 1.11.2022 – 30.6.2025, ilmoittaudu mukaan nyt!