Maija Karhusaari Teknologiakeskus TechVilla Oy:n toimitusjohtajaksi

Maija Karhusaari seisoo Hyvinkään Villatehtaan pihassa.

Maija Karhusaari on nimitetty Teknologiakeskus TechVilla Oy:n toimitusjohtajaksi 1.5.2023 alkaen. Karhusaarella on monipuolinen tausta liiketoiminnan, markkinoinnin ja viestinnän johtotehtävistä mm. Roclalla, ABB:llä, Finprolla ja SRV:llä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri. TechVillassa pitkän uran tehnyt ja yritystä kaksi vuotta luotsannut Vt. toimitusjohtaja Mikko Koskela siirtyy eläkkeelle.

Teknologiakeskus TechVilla auttaa erityisesti Uudenmaan alueen pk-yrityksiä kasvamaan, kehittymään ja kansainvälistymään. Yhtiön asiakkaita ovat kasvuyritykset sekä teollisuuden ja teknologia-alojen yritykset. TechVilla on voittoa tavoittelematon kehitysyhtiö, joka toteuttaa julkisesti rahoitettuja kehityshankkeita. Niiden avulla on mm. tuettu ja nopeutettu pk-yritysten digitaalista uudistumista, kansainvälistymistä sekä uuden liiketoiminnan luomista.

TechVilla vastaa myös Helsinki Ring of Industry -alueen osaamisen vahvistamisesta sekä lisää alueen houkuttelevuutta kansainvälisten yritysten, osaajien ja investoijien parissa. Helsinki Ring of Industryn muodostavat KUUMA-kunnat Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vihti. 

Maijalla on erinomaiset edellytykset kehittää Techvillan toimintaa edelleen ja edistää alueen yritysten kasvua ja kansainvälistymistä.

”Kiitän Mikkoa TechVillan eteen tehdystä ansiokkaasta työstä ja toivotan Maijan tervetulleeksi TechVillan ruoriin,” yhtiön hallituksen puheenjohtaja Marko Kankare sanoo. ”Maijalla on erinomaiset edellytykset kehittää Techvillan toimintaa edelleen ja edistää alueen yritysten kasvua ja kansainvälistymistä.”

Lisätietoja:

Marko Kankare
Hallituksen puheenjohtaja
Teknologiakeskus TechVilla Oy
marko.kankare@hyvinkaa.fi
p. 040 512 2949

Maija Karhusaari
Toimitusjohtaja
Teknologiakeskus TechVilla Oy
maija.karhusaari@techvilla.fi
p. 045 218 3772

Teknologiakeskus TechVillan toimitusjohtaja Maija Karhusaari hymyilee