PUHTIA-hankkeen loppuseminaari 25.10.2023

PUHTIA-hankkeen loppuseminaari: Digitalisaatiosta työhyvinvointiin – näkökulmana johtaminen

Päivä: keskiviikko 25.10.2023
Aika: virallinen ohjelma alkaa kello 9:00
Paikka: Studio Donner, Kankurinkatu 4–6, Hyvinkää

Haluatko saada syvempää ymmärrystä siitä, miten digitalisaatio vaikuttaa työhyvinvointiin ja johtamiseen? PUHTIA-hankkeen loppuseminaarissa paneudutaan juuri tähän aiheeseen! Päivä alkaa herkullisella aamupalalla ja jatkuu mielenkiintoisilla puheenvuoroilla, paneelikeskustelulla sekä mahdollisuudella verkostoitua muiden asiantuntijoiden kanssa. Seminaari on osallistujille maksuton. Tervetuloa!

Ohjelma:

8:30 – Aloita päiväsi herkullisella aamupalalla

9:00 – Lämpimästi tervetuloa! Toimitusjohtaja Maija Karhusaari kertoo Techvillan ajankohtaiset kuulumiset ja antaa alkusysäyksen päivälle

9:10 – Sosiaalipsykologi (VTT) ja työ- ja organisaatiopsykologian yliopisto-opettaja Jaana-Piia Mäkiniemi Tampereen yliopistolta kertoo Digitalisaatio ja työhyvinvoinnin yhteyksistä erityisesti johtamisen näkökulmasta

9:30 – Projektipäällikkö Tiia Kekola esittelee PUHTIA-hankkeen tuoreita havaintoja ja tuloksia

9:50 – Lyhyt tauko – nappaa kuppi kahvia tai osallistu virkistävään taukoliikuntaan

9:55 – Paneelikeskustelu: Seuraa innostavaa paneelikeskustelua, jossa käsitellään digitalisaation ja työhyvinvoinnin ajankohtaisia teemoja erilaisista näkökulmista

Klo 10.25: Virallinen ohjelma päättyy, mutta päivä ei!

Jatka verkostoitumista:

Seminaarin jälkeen on oiva tilaisuus jatkaa keskustelua ja verkostoitumista muiden osallistujien kanssa. Villatehtaan tunnelmalliset tilat tarjoavat mahdollisuuden jakaa ajatuksia, vaihtaa yhteystietoja ja syventää yhteistyötä.

Miksi sinun tulisi osallistua:

  • Saat uusia näkökulmia digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin.
  • Opit asiantuntijoilta, jotka jakavat oivalluksiaan ja kokemuksiaan.
  • Laajennat verkostoasi tapaamalla muita, jotka jakavat kiinnostuksen samoihin aiheisiin.

Ilmoittautuminen:

Osallistuminen on maksutonta, mutta paikkoja on rajoitetusti. Varmista paikkasi syksyn kiinnostavimmassa seminaarissa ilmoittautumalla viimeistään 15.10.2023 mennessä alla olevan lomakkeen kautta.

Saapuminen:

Villatehdas sijaitsee kävelymatkan päässä Hyvinkään rautatieasemalta, vain 40 minuutin junamatkan päässä Helsingistä. Tarjolla on myös maksutonta parkkitilaa.

Lisätiedot:

Haluatko tietää lisää tapahtumasta tai tarvitsetko apua ilmoittautumisessa? Ota yhteyttä PUHTIA-hankkeen projektipäällikkö Tiia Kekolaan (+358 445 688 576 tai tiia.kekola@techvilla.fi).

PUHTIA-hankkeen tavoitteena on edistää työhyvinvointia organisaatioissa, joissa digitalisaatio muokkaa työn sisältöä, työvälineitä tai työnkulkua. Hankkeen avulla selvitetään havaintoja ja kokemuksia digitalisaatiosta sekä sen vaikutuksista työn mielekkyyteen, koettuun turvallisuuteen ja työn tuottavuuteen eli työhyvinvointiin. Tulosten pohjalta kehitetään ennen kaikkea johtamista, jotta digitalisaation vaikutukset työhyvinvointiin olisi mahdollista ottaa entistä paremmin huomioon. Hanke jatkuu lokakuun 2023 loppuun asti.

Ilmoittaudu mukaan:

PUHTIA-hankkeen loppuseminaari 25.10.2023

Osallistuja(Pakollinen)