Uusi robotiikkahanke käynnistymässä – tervetuloa 26.4. tilaisuuteen

Henkilö tutkii robottia

Tule kuulemaan lisää uudesta robotiikkahankkeestamme ja jututtamaan TechVillan asiantuntijoita 26.4.2024 ABB Roboticsilla järjestettävän Tuotannon tukeminen autonomisin robotein -tilaisuuden yhteydessä Helsingin Pitäjänmäellä!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

HELPPI-hankkeen tavoitteena edistää pienten ja keskisuurten yritysten kilpailukykyä ja tuottavuutta sekä vahvistaa suuryritysten alihankintaketjujen kotimaisuusastetta. Tämä tapahtuu edistämällä yritysten robotisaatioastetta kokeilujen kautta sekä lisäämällä tietoisuutta uusimman teknologian mahdollisuuksista.

Hankkeen tuella mahdollistetaan PK-sektorin yrityksille 1-3 viikon robottikokeiluja omassa tuotantoympäristössä. Kokeilut pohjautuvat pääasiassa markkinoilla tarjolla oleviin edistyksellisiin ratkaisuihin, joita voidaan konfiguroida erilaisten yritysten tarpeisiin.

Tule kuulemaan lisää ja jututtamaan TechVillan asiantuntijoita 26.4.2024 ABB Roboticsilla järjestettävän Tuotannon tukeminen autonomisin robotein -tilaisuuden yhteydessä Helsingin Pitäjänmäellä!

HELPPI – Vipua ja vauhtia robotiikkaratkaisuilla EAKR-hankkeen toteutuksesta vastaavat Teknologiakeskus TechVilla Oy ja Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK), ja se on käynnissä vuoden 2026 loppuun asti.

Uudellamaalla hankkeen pääkohderyhmänä ovat kasvu- ja kehityshaluiset PK-yritykset, erityisesti keskisuuret yritykset valmistavan ja kappaletavarateollisuuden alalla. Kanta-Hämeessä hanke keskittyy erityisesti ruokaketjun toimijoiden tarpeisiin.


KUTSU: Tuotannon tukeminen autonomisin robotein -tilaisuus 26.4.2024

Tervetuloa kuulemaan lisää robotiikkahankkeestamme sekä tutustumaan autonomisten robottien rooliin tuotannon tukemisessa perjantaina 26.4.2024 kello 9-12. Tilaisuuden järjestää yhteistyössä ABB Roboticsin kanssa LIMOWA ry.

Osoite: ABB Robotics, Strömbergintie 1, 00380 Helsinki

Tapahtuman tarkoituksena on havainnoida ja keskustella tehtaan materiaalivirran käsittelyyn liittyvistä ajankohtaisista ilmiöistä.

Luvassa on useita mielenkiintoisia puheenvuoroja alan asiantuntijoilta:

  • Tulevaisuuden tehtaan logistiikkavisio & tiekartta, Heikki Lahtinen, LIMOWA
  • HELPPI-hanke robotisaatioastetta nostamassa, Maija Karhusaari, TechVilla
  • Katsaus käsillä olevista mahdollisuuksista, Alireza Zourmand, HAMK

Lisäksi ohjelmassa on mm. demonstrointeja useista asiakascaseista sekä mahdollisuus osallistua LIMOWA ry:n keskustelufoorumiin. Tilaisuus on osallistujille maksuton, mutta muistathan ilmoittautua mukaan viimeistään 23.4.2024.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!