Tuotteista tehokkaasti – osallistu maksuttomaan valmennukseen

Kuinka luoda selkeää kilpailuetua ja kannattavampaa bisnestä? Apu löytyy tuotteistuksesta!

Valmennukset Hyvinkäällä 10.4.2024 ja Forssassa 24.4.2024

Tule mukaan maksuttomaan valmennukseen, jonka järjestävät tuotteistuksen asiantuntijayritys Noste, TechVilla ja Hämeen ammattikorkeakoulu. Kolmen tunnin valmennuksessa opit miten teet enemmän kauppaa vähemmillä kustannuksilla. Käymme läpi parhaat käytännöt ja kokemukset tuotteistamiseen ja onnistuneen tuotteistusprojektin läpivientiin. Aamupäivän aikana valmennuksessa käydään läpi mm. 

  • Mitä tuotteistaminen tarkoittaa käytännössä?  
  • Mitkä ovat tuotteistuksen hyödyt? 
  • Mitkä ovat hyvän tuotteistuksen tunnusmerkit?   
  • Miten käynnistän yritykseni tuotteistusprojektin?  
  • Työkalut oman yrityksen tuotteistustarpeen tunnistaminen 

Kenelle tuotteistusvalmennus sopii? 

Tuotteistusvalmennus on suunnattu pk-yrityksille, ja se sopii eri toimialoilla toimiville päättäjille, myynnin ammattilaisille, tuote- ja palvelukehityksestä ja projektitoimituksista vastaaville asiantuntijoille ja heidän esimiehilleen, jotka haluavat tehdä kannattavampaa bisnestä ja luoda selkeää kilpailuetua. 

Valmennuksen jälkeen ymmärrät miksi ja miten yrityksen osaamista ja asiantuntijuutta kannattaa tuotteistaa helposti ostettaviksi tuotteiksi ja palveluiksi. Saat napakan startin yrityksesi tuotteistusprojektille ja  

  • Tuotteistamisen periaatteet, tavoitteet ja hyödyt kirkastuvat.  
  • Helpot tarkastuslistat ja työkalut auttavat tunnistamaan oman yrityksen nykytilanteen ja tuotteistustarpeet.  
  • Tunnistat hyvän tuotteistuksen kriteerit ja pystyt rakentamaan hittituotteen omaan bisnekseesi.  
  • Saat vinkit tuotteistusprojektin käynnistämiseen ja osaat välttää tyypillisiä tuotteistajan sudenkuoppia. 
  • Tunnistat tarpeen osaamisen ja ulkoisten tuotteistuspalveluiden hankinnalle. 

Valitse sinulle sopiva ajankohta ja paikka:

Hyvinkään valmennus

Päivä: keskiviikko 10.4.2024
Aika: klo 9:00 – 12:00 (Aamupala tarjolla 8:30 – 9:00)
Paikka: Villatehdas, kokoustila Nosturi, Kankurinkatu 4–6, Hyvinkää

Forssan valmennus

Päivä: keskiviikko 24.4.2024
Aika: klo 15.00 – 18.00 
Paikka: HAMK kampus, Forssan Kehräämöalue, Wahreninkatu 11, Forssa 

Kouluttajat 

Suomen käytännönläheisimmät tuotteistajat ja liinaajat Minna Elomaa ja Riikka Nurmi, Noste Oy. Tuotteistusvalmennuksen rungon muodostaa Suomen kokeneimman tuotteistajan, Nosteen perustaja Jari Parantaisen, opit tuotteistamisesta sekä kokemukset Nosteen asiakkaiden sadoista tuotteistusprojekteista.  

Minna Elomaa (KTM) on toiminut 25 vuoden ajan palveluliiketoimintojen esimiehenä ja tulosvastuullisena johtajana, rakentaen asiakashankinnan ja -hoidon malleja, vetänyt tuote- ja palvelukehitystä, tehnyt myyntiä tukevaa tuotteistusta sekä johtanut myyntiorganisaatioita ja markkinointia. Hänellä on vahva käytännön kokemus uuden palvelun kehittämisestä, hinnoittelusta, pilotoinnista ja lanseeraamisesta. Minnalla on tarjota vahva asiantuntija-palveluiden ostajan/päättäjän näkökulma. 

Riikka Nurmella (DI) on vahva ymmärrys ja käytännöllinen näkökulma eri toimialoilla toimivien yritysten arjen haasteista liittyen tuotteistukseen, hinnoitteluun, myyntiin ja markkinointiin. Riikka on toiminut aiemmin myynnin-, markkinoinnin- ja tuotekehityksen tehtävissä valmistavassa teollisuudessa, yrittäjänä sekä rakentanut verkkokauppaliiketoiminnan. Hän on toiminut myös yritysneuvojana ja koordinoinut sekä toteuttanut tuotteistuksen ja viestinnän koulutuksia ja yritysten yhteishankkeita.  

Osallistuminen

Osallistuminen on maksutonta, mutta yhteen tilaisuuteen on paikkoja vain 15 ensimmäiselle. Jotta mahdollisimman moni pääsisi hyödyntämään valmennustamme, voi tilaisuuksiin osallistua ainoastaan yksi henkilö kustakin yrityksestä. Varmista paikkasi pian!

Peruutusehdot 

Valmennus järjestetään osana NUOTTA-hanketta ja pidämme oikeuden muutoksiin. Ilmoittautumisen voi peruuttaa 7 päivää ennen tilaisuutta. Mikäli asiakas ei tee peruutusta ja jättää tulematta tapahtumaan, Teknologiakeskus TechVilla Oy:llä on oikeus veloittaa asiakkaalta 200€. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti.

Lisätiedot

Haluatko tietää lisää tapahtumasta tai tarvitsetko apua ilmoittautumisessa? Ota yhteyttä NUOTTA-hankkeen projektipäällikkö Mika Ollikainen (+358 40 586 1138 tai mika.ollikainen@techvilla.fi).

NUOTTA-hanke tukee ja rohkaisee yrityksiä käynnistämään ja kehittämään palveluinnovaatioprojekteja sekä asiakasymmärrykseen liittyviä prosesseja ja ratkaisuja. Euroopan unionin osarahoittama hanke totutetaan yhteistyössä Hämeen Ammattikorkeakoulun kanssa, joka vastaa toteutuksesta Kanta-Hämeen osalta. Uudellamaalla rahoittajina toimivat lisäksi KUUMA -seutu liikelaitos, Uudenmaan liitto sekä Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö.